Искам и аз.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo - Музеят в Арезе
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Миналата седмица бях в Милано и за съжаление тъжната вест е, че музеят вече е затворен. Отидох до там с такова желание и нетърпение да вляза вътре, но...уви. Музей вече няма....Явно толкова разочарована и стъписана съм изглеждала, че човечецът, който беше охрана и ме посрещна на входа ми се извини 100 пъти, че няма да мога да разгледам и че е затворен вече и че много му е неудобно, но това е положението за съжаление.
Comment
-
AR323.01 ALFA ROMEO 156 Selespeed 99' 180hp ->KILLED BY JACKAL
http://www.vbox7.com/play:547cada5d0
Z20LET OPEL ZAFIRA ОРС 03' 200hp
BAM SEAT LEON CUPRA R 04' 225hp
Comment
-
Четох,че първоначално са го затворили за ремонт,но в последствие се оказва,че не се знае,дали изобщо ще бъде отворен отново.
На сайта им, открай време пише,че в най-скоро време би трябвало да отвори,но това е вече доста време.Аз също исках да отида,няколко пъти докато бях в Милано,но....
Завиждам на Григор и на Нено,които бяха там,точно преди да го затворят.Last edited by V_A_N_K_A_T_A; d.m.y г., 12:48.Mercedes ML 63 AMG 07'
159 TI 2.4JTDm SW 09'
156 2.0 20V Turbo
VW Phaeton 3.0 TDI 09'
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от wrc Покажи съобщениеАма затворен изобщо,или тогава просто е бил затворен,или затворен за известно време?
Comment
-
И какъв е изводът - карайте си хубавите Алфи, защото скоро даже в музея няма да ги има!Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщениеАве това чак ме ядоса. Бие ми на българска работа.... Някой българин 'играч' е замесен, да знаете.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Е то аз като пиша в другите тами, ча Фиат затриват Алфа Ромео съвсем тенденциозно, много хора ми обясняват, че не съм прав, че аз нещо не съм в час, ма кучетете лаят, а керванът си върви (за съжаление към пропаст).
Това е жалката истина - марката е по-зле откогато и да е било. Пълен крах!!!Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Comment
Comment